Ik wil helpen om voor structuur te zorgen

Het mooie van het studeren van Financieel, Juridisch & Management Support op mbo-niveau is dat je een solide basis legt voor verdere groei en specialisatie. Je kunt na het behalen van je mbo-diploma ook besluiten om verder te studeren op hbo-niveau of ervoor kiezen om direct de arbeidsmarkt op te gaan en werkervaring op te doen. Juridisch & Management Support op mbo-niveau biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Hier zijn enkele opties die je kunt overwegen:

Financieel medewerker

Met een achtergrond in Financieel, Juridisch & Management Support kun je aan de slag als financieel medewerker bij een bedrijf. Je kunt verantwoordelijk zijn voor taken zoals het beheren van boekhouding, facturatie, budgettering en het voorbereiden van financiële rapporten.

Juridisch medewerker

Als je interesse hebt in de juridische sector, kun je werken als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor, een rechterlijke instantie of een juridische afdeling van een bedrijf. Je kunt juridisch onderzoek uitvoeren, juridische documenten opstellen, zaken voorbereiden en algemene administratieve ondersteuning bieden aan juridische professionals.

 

 

 

Office manager

Met jouw kennis van management support kun je ook carrière maken als office manager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de dagelijkse activiteiten van een kantoor. Je kunt taken uitvoeren zoals agendabeheer, het regelen van vergaderingen, het beheren van correspondentie en het ondersteunen van het managementteam.

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken, zoals het verwerken van inkomende en uitgaande post, het bijhouden van bestanden, het beantwoorden van telefoongesprekken en het ondersteunen van het kantoorpersoneel.

 

Boekhoudkundig medewerker

Met jouw financiële achtergrond kun je ook aan de slag als boekhoudkundig medewerker. Je kunt helpen bij het bijhouden van financiële gegevens, het voorbereiden van belastingaangiften, het controleren van facturen en het assisteren bij de maandelijkse financiële rapportage.

Onthoud dat dit slechts een greep is uit de vele carrièremogelijkheden die je kunt verkennen met een achtergrond in Financieel, Juridisch & Management Support. Het is belangrijk om je interesses en vaardigheden verder te ontdekken en te verkennen, zodat je een carrièrepad kunt kiezen dat bij jou past.

 

 

Opleidingen in Financieel, Juridisch & Management Support

Legal, Insurance & HR Services Specialist (Juridisch, HRM & Verzekeringen)

Business Administration & Control Specialist (Financieel)

Assistant Business Services (Secretariaat & Financieel)

Allround Assistant Business Services (Office Assistant & Financieel)

Allround Assistant Business Services (Office Assistant & Financieel)

Assistant Business Services (Secretariaat & Financieel)

Business Administration & Control Specialist (Financieel)

Legal, Insurance & HR Services Specialist (Juridisch, HRM & Verzekeringen)

Office & Management Support Specialist (Management Assistent)

Komende evenementen

Open huis

25 mei 2024

Ga terug naar de overzicht