Ik wil graag mensen een leuke tijd bezorgen

Met een horeca- en facilitaire opleiding openen zich talloze mogelijkheden voor een boeiende en veelzijdige carrière in de dienstverlenende sector. Deze opleiding biedt een solide basis voor verschillende functies binnen de horeca, hospitality, en facilitaire dienstverlening.

Horeca Manager

Als horeca manager ben je verantwoordelijk voor het runnen van een horecabedrijf, zoals een restaurant, café of hotel. Je taken omvatten het beheer van personeel, budgetten, en operationele processen om de beste service aan klanten te bieden.

Event Planner

Met een horeca- en facilitaire opleiding kun je werken als een professionele eventplanner. Je organiseert en coördineert evenementen, zoals bruiloften, conferenties, en zakelijke bijeenkomsten, waarbij je zorgt voor alle aspecten, van planning tot uitvoering.

 

 

Catering Manager

Als catering manager leid je een cateringbedrijf of de cateringafdeling van een organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van cateringdiensten voor verschillende evenementen en gelegenheden.

Hotelmanager

Met de juiste ervaring en aanvullende training kun je doorgroeien naar de functie van hotelmanager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van het hotelbeheer, inclusief gastenservice, operationele efficiëntie en personeelsbeheer.

Facility Manager

Als facility manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de faciliteiten en het onderhoud binnen een organisatie. Je zorgt voor een veilige en comfortabele omgeving voor medewerkers en klanten.

Food and Beverage Manager

In deze rol houd je toezicht op de voedsel- en drankvoorziening van een horecagelegenheid. Je beheert het menu, de inkoop van voorraad, en zorgt ervoor dat de hoogste kwaliteit van voedsel en drank wordt geleverd aan klanten.

Customer Service Manager

Een horeca- en facilitaire opleiding biedt ook uitstekende vaardigheden op het gebied van klantenservice. Als customer service manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de tevredenheid van klanten en het verbeteren van de algehele klantervaring.

 

Opleidingen in Horeca & Facilitair

Zelfstandig Werkend Kok BOL

Zelfstandig Werkend Gastheer -vrouw BOL

Medewerker Facilitaire Dienstverlening BOL

Gastheer/-vrouw

Gespecialiseerd Kok

Kok

Manager / Ondernemer Horeca

Medewerker Facilitaire Dienstverlening BBL

Zelfstandig Werkend Gastheer -vrouw BBL

Zelfstandig Werkend Kok BBL

Ga terug naar de overzicht