Ik wil helpen om voor onze infrastructuur en onderhoud te zorgen

Hier zijn enkele veelvoorkomende functies waarvoor je kunt solliciteren na het behalen van een MBO diploma Infrastructuur en Onderhoud:

Infrastructuurtechnicus

Als infrastructuurtechnicus werk je aan het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van verschillende soorten infrastructurele projecten. Dit kan onder meer het plannen van wegen, bruggen, tunnels en andere openbare voorzieningen omvatten.

Onderhoudsmedewerker

Als onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het inspecteren, repareren en onderhouden van infrastructurele systemen. Dit kan betrekking hebben op wegen, waterleidingen, elektriciteitsnetwerken en andere essentiële voorzieningen.

 

 

Inspecteur Infrastructuur

In deze rol voer je inspecties uit op infrastructurele projecten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste normen en voorschriften. Je bent betrokken bij het identificeren van potentiële problemen en het adviseren over verbeteringen.

Projectcoördinator Infra

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het beheer en de coördinatie van infrastructurele projecten, van planning tot uitvoering. Je werkt samen met verschillende belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden voltooid.

Onderhoudsplanner

In deze rol ben je belast met het plannen en organiseren van onderhoudsactiviteiten voor infrastructurele systemen. Je zorgt ervoor dat regulier onderhoud tijdig wordt uitgevoerd om de levensduur van de infrastructuur te verlengen.

Veiligheidscoördinator Bouw

Als veiligheidscoördinator ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid op bouwplaatsen van infrastructurele projecten. Je implementeert veiligheidsmaatregelen en zorgt voor naleving van de geldende regelgeving.

 

Onthoud dat het niet alleen gaat om je diploma, maar ook om je vaardigheden en ervaring. Als je extra cursussen volgt of speciale certificaten behaalt, maak je nog meer kans op een topbaan!

Opleidingen in de Infrastructuur en Onderhoud

Sorry, no posts matched your criteria.

Komende evenementen

Open huis

25 mei 2024

Ga terug naar de overzicht