Ik wil helpen om voor onze logistieke dienstverlening te zorgen

Hier zijn enkele veelvoorkomende functies waarvoor je kunt solliciteren na het behalen van een MBO diploma Logistieke Dienstverlening:

Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker ben je betrokken bij het organiseren en coördineren van logistieke processen, zoals het beheren van voorraden, plannen van transport en zorgen voor een efficiënte distributie van goederen.

Warehouse Manager

Als warehouse manager ben je verantwoordelijk voor het effectief beheren van opslagfaciliteiten, inclusief het organiseren van goederen, toezicht houden op voorraadniveaus en zorgen voor een soepele werking van het magazijn.

 

 

Transportplanner

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plannen van transportroutes, het coördineren van vrachtvervoer en ervoor zorgen dat goederen op tijd op hun bestemming aankomen. Je houdt rekening met efficiëntie en kostenbesparing.

Douane Medewerker

Als douane medewerker zorg je ervoor dat internationale zendingen voldoen aan de douanewetgeving. Je beheert de benodigde documentatie en zorgt voor een soepele inklaring van goederen.

Logistiek Coördinator

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren van alle logistieke activiteiten binnen een organisatie. Je werkt samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat logistieke processen efficiënt en effectief verlopen.

Supply Chain Analist

Als supply chain analist analyseer je de verschillende schakels in de supply chain en identificeer je mogelijkheden voor verbetering. Je ondersteunt bij het nemen van strategische beslissingen om de supply chain te optimaliseren.

 

Onthoud dat het niet alleen gaat om je diploma, maar ook om je vaardigheden en ervaring. Als je extra cursussen volgt of speciale certificaten behaalt, maak je nog meer kans op een topbaan!

Opleidingen in de Logistieke Dienstverlening

Logistiek Teamleider

Logistiek Supervisor

Logistiek Medewerker

Komende evenementen

Open huis

25 mei 2024

Ga terug naar de overzicht