Marketing, Communication & Events

Heb je een commerciële, dienstverlenende en klantgerichte instelling? Marketing, Communication & Events biedt verschillende opleidingen. Dienstverlening aan bedrijven en consumenten staat daarin centraal. Scroll naar beneden voor alle opleidingen!

Marketing, Communication & Events

Bij Marketing, Communication & Events leer je alles over marketing, PR, social media en events. Je bent dus veel creatief bezig. Je bedenkt bijvoorbeeld hoe je een product onder de aandacht brengt bij klanten. Je helpt bedrijven om gevonden te worden op het internet en social media. Of je organiseert een beurs van a tot z. Het is een heel afwisselend vakgebied. Vaak werk je in een team en krijg je te maken met andere afdelingen en bedrijven. Je kunt later bijvoorbeeld gaan werken bij een reclamebureau, evenementenorganisatie of op een marketing- en communicatieafdeling.

 

 

Nieuwe Business-opleidingen

Een aantal economische, juridische en financiële opleidingen worden samengevoegd om jouw kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Je wordt breder opgeleid en er is meer aandacht voor soft skills, zoals mondelinge en schriftelijke communicatie, flexibiliteit, analytische vaardigheden, adviesvaardigheden en creatief denken. Ook is er meer aandacht voor digitale vaardigheden. Want de vakman van tegenwoordig maakt dagelijks gebruik van automatisering.

Opleidingen in Marketing, Communication & Events

Evenementenorganisatie

Marketing & Communication Specialist

Komende evenementen

Sorry, no posts matched your criteria.

Ga terug naar de overzicht