Ik wil helpen om voor mobiliteitstechniek te zorgen

Hier zijn enkele veelvoorkomende functies waarvoor je kunt solliciteren na het behalen van een MBO diploma Mobiliteitstechniek:

Autotechnicus

Als autotechnicus ben je gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van voertuigen. Je voert regulier onderhoud uit, identificeert technische problemen en zorgt voor effectieve oplossingen.

Diagnosetechnicus

Als diagnosetechnicus ben je verantwoordelijk voor het stellen van complexe diagnoses aan voertuigen. Je gebruikt geavanceerde apparatuur en jouw expertise om storingen te identificeren en op te lossen.

 

 

Motorvoertuigentechniek Specialist

Als specialist in motorvoertuigentechniek focus je op specifieke aspecten, zoals elektronica, hybride systemen of dieseltechnologie. Je hebt diepgaande kennis van gespecialiseerde technieken en systemen.

Voertuigonderhoud Planner

Als planner voor voertuigonderhoud organiseer je het onderhoudsschema voor voertuigen. Je zorgt ervoor dat voertuigen op tijd worden onderhouden en dat eventuele problemen preventief worden aangepakt.

Autotechnologie Docent

Als docent autotechnologie deel je jouw kennis en ervaring met toekomstige autotechnici. Je geeft instructies, ontwikkelt lesmateriaal en begeleidt studenten in hun leerproces.

Testrijder

Als testrijder ben je betrokken bij het testen van nieuwe voertuigen en systemen. Je beoordeelt prestaties, veiligheid en comfort en geeft feedback aan fabrikanten voor verbeteringen.

 

Onthoud dat het niet alleen gaat om je diploma, maar ook om je vaardigheden en ervaring. Als je extra cursussen volgt of speciale certificaten behaalt, maak je nog meer kans op een topbaan!

Opleidingen in de Mobiliteitstechniek

Technisch Specialist Personenauto’s / Elektrische Voertuigen

Autotechnicus

Allround Autotechnicus

Komende evenementen

Open huis

25 mei 2024

Ga terug naar de overzicht