Ontwikkel je Talent in Uiterlijke Verzorging

Verken diverse carrièrepaden na het behalen van een MBO diploma in Uiterlijke Verzorging:

Schoonheidsspecialist

Als schoonheidsspecialist ben je gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, huidverzorging, en het toepassen van make-up. Je kunt werken in schoonheidssalons, wellnesscentra of zelfstandig als zzp’er.

Kapper

Als kapper ben je verantwoordelijk voor het knippen, stylen en verzorgen van het haar van klanten. Je kunt werkzaam zijn in kapsalons of een eigen kapsalon starten.

 

 

Nagelstylist

Als nagelstylist richt je je op de verzorging en styling van nagels. Je voert manicures en pedicures uit en brengt nagelverlengingen en -versieringen aan.

Visagist

Als visagist ben je gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up voor verschillende doeleinden, zoals fotoshoots, modeshows, en bruiloften.

Wellness Masseur

Als wellness masseur voer je ontspannende en therapeutische massages uit om klanten te helpen ontstressen en hun welzijn te bevorderen.

Huidtherapeut

Als huidtherapeut behandel je verschillende huidaandoeningen en voer je therapeutische behandelingen uit, zoals lasertherapie en microdermabrasie.

 

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden in Uiterlijke Verzorging en laat je creativiteit stralen. Vergeet niet dat naast je diploma, het opdoen van ervaring en het volgen van workshops je kansen vergroten!

Opleidingen in Uiterlijke Verzorging

Schoonheidsspecialist

Allround Schoonheidsspecialist

Komende evenementen

Open huis

25 mei 2024

Ga terug naar de overzicht