Buitenhout College

We do more

We do more op het Buitenhout College. Wij zijn een goede school voor ambitieuze jongeren. We geven goed onderwijs op het vmbo-niveau dat bij jou past, maar we doen meer dan dat!
We motiveren en stimuleren je. Als jij ambitie laat zien en je volledig inzet op school, doen we ook meer voor jou. Onze leerkrachten doen net even dat stapje extra om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Als je een hoger vmbo-niveau wilt doen of graag wilt opstromen naar de havo, helpen wij je daarbij. You do more!

 

Decaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur malesuada lobortis tellus, id gravida ex tristique eget. Ut cursus sollicitudin gravida. In pellentesque consectetur dignissim. Nunc imperdiet orci id vehicula euismod. Sed ullamcorper a augue ut commodo. Pellentesque ornare tellus quam, quis pellentesque elit pellentesque et. Pellentesque finibus augue at pharetra auctor.

Ik ben Inge Kirsten en samen met Henriette Alkema zijn wij de decanen van het Buitenhout College. Op het Buitenhoutcollege willen we leerlingen voorbereiden om te leren zelf keuzes te kunnen maken . Keuze voor een werkgebied of vakkenpakket op de Mavo maar ook daarna een keuze voor een vervolgopleiding. We bieden verschillende activiteiten aan [...]

 

Onderwijsrichtingen

  • Basisberoepsgerichte leerweg (bbl)
  • Kaderberoepsgerichte leerweg (kbl)
  • Gemengde leerweg (gl)
  • Theoretische leerweg (tl)