Carrierecoach

Zelfs als je veel mensen in je omgeving hebt die je stimuleren en met je meedenken, is het knap lastig om een vervolgopleiding te kiezen. Laat staan als je het met minder steun moet doen, zoals veel tieners uit wijken met een sociaaleconomische achterstand. JINC helpt hen.

Baas van morgen

Geen betere manier om kinderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen dan door ze een dag de touwtjes in handen te geven. JINC Baas van Morgen biedt die kans aan honderden leerlingen.

Bliksem Stage

Leerlingen van de basisschool en het vmbo ontdekken daarbij wat voor sectoren en beroepen er bestaan en wat past bij hun interesse. Op die manier zorgen we ervoor dat kinderen hun horizon verbreden en bereiden we hen voor op het maken van een goede keuze voor een vervolgopleiding.

Taaltrips

Kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand lopen relatief vaak achter met Nederlands – vooral degenen die opgroeien in biculturele gezinnen of nog niet zo lang in ons land zijn. JINC organiseert TaalTrips om hun vocabulaire op speelse wijze een boost te geven.